Skip to main content
Laser 4 You

Getuigenissen


Anja Van Der Borght, journaliste WOW Watchers / WOW*Trend Mag

Laserontharen bij LASER4YOU: de beste beslissing ooit inzake praktische schoonheid.

Met het jaareinde in het vooruitzicht, is het weer tijd om terug te blikken op de mooiste momenten en beste beslissingen van het jaar. Wij blikken terug op een beslissing die we 6 jaar geleden namen en die we vandaag nog steeds beschouwen als één van de beste investeringen ooit in praktische én hygiënische schoonheid: LightSheer laserontharen bij Laser4You.


Lichaamsbeharing zijn we - met uitzondering van die op onze hoofdhuid - liever kwijt dan rijk. Ook wij spendeerden heel wat geld aan epilaties. In onze tienerjaren experimenteerden we met een scheerapparaat en een epilator om uiteindelijk dan toch maar onze toevlucht te zoeken tot Venus-scheermesjes. Snel en makkelijk maar nooit echt comfortabel want na een dag of drie voel je alweer de stoppels opkomen. Af en toe ontharen met wax of minder pijnlijke suikerhars bood dan meer comfort maar echt aangenaam zijn die behandelingen niet. Zeker niet ter hoogte van de bikinilijn. En snel gaat het ook niet want je moet er (vaak lang op voorhand) een afspraak voor inboeken en jezelf verplaatsen.

Elk jaar werden we daardoor wel verschillende keren geconfronteerd met momenten dat we onverwacht blootbeens moesten. Onverwacht naar de dokter, een massage testen voor de job of gewoon de panty’s uit tijdens een fotoshoot. Ik herinner me nog een moment dat we op reisreportage waren in Valetta de hoofdstad van Malta en hoewel mijn benen in een schoonheidsinstituut gewaxt waren al na vijf dagen de eerste stoppels kwamen piepen. Bij gebrek aan opties liet dan maar in het hotel (een peperdure waxing uitvoeren). Het werd de spreekwoordelijke druppel!

Eens terug in België besliste ik het potentieel van de LightSheerTM-diodelaser (de meest betrouwbare en veilige laser ter wereld) te ontdekken bij Laser4You om zo comfortabel en snel ongewenste haren efficiënt en blijvend te verwijderen. Het is in het begin even slikken bij de aanblik van het vooropgestelde budget maar wie even omrekent, beseft dat je er al na enkele jaren financieel voordeel uithaalt en vooral het comfort dat het definitief geëpileerd zijn met zich meebrengt is zonder weerga.

Hoe het werkt?
De LightSheer produceert een krachtige, zeer geconcentreerde en zuivere laserstraal die via het kleurpigment in de haarvezel zijn weg zoekt tot de haarwortel. De energie wordt omgezet in warmte waardoor de haarwortel wordt vernietigd. Enkele dagen later wordt de haarfollikel uit de huid gestoten. Om de huid te beschermen heeft de LightSheer een gekoelde tip van 4°C, waardoor de warmte van de lasterstraal geneutraliseerd wordt. Daardoor is de LightSheer ook geschikt voor de meest gevoelige huid. Maar de gevoelige bikinizone of het topje van de mannenneus voelt de lichtstraal wel beduidend feller.

Lasertijden en -periodes
Met de LightSheer diodelaser kan je ook tijdens de zomer onthaard worden mits je huidtype I of II hebt en je de huid te allen tijde beschermt met een hoge SPF50-bescherming.


Reken 10 tot 15 minuten voor de behandeling van oksels en bikini en 60 minuten voor de behandeling van de volledige rug of benen. Na een jaar laseren waarbij we de hele haargroeifase hadden doorlopen volstond één onderhoudsbeurt per jaar.

Onze conclusie?
Wij hebben spijt pas op na ons 40e met laserontharen te zijn begonnen. Immers, hoe vroeger je je laat laserontharen hoe meer financieel voordeel je er uithaalt. We kunnen het elke jonge man of vrouw aanbevelen. Je wacht ook best niet te lang met laserontharen want eens er geen pigment meer in je haren zit (grijze of witte haren) kunnen ze niet meer weggelaserd worden. Ook niet met andere lasers, in tegenstelling tot wat de fabrikanten soms beweren.