Skip to main content
Laser 4 You

Over L4Y

LASER4YOU werd opgericht in 2016 door Kirsten Hulsmans, gediplomeerd & gepassioneerd schoonheidsspecialiste en bachelor in bedrijfskunde.

Sinds 1998 werkt zij actief in de beauty-branche.  Eerst als make-up artist, later als commercieel/sales manager van prestigieuze cosmetica bedrijven. In 2010 is zij zich gaan specialiseren in “permante ontharing” en de dag van vandaag een kei in haar vak door haar jarenlange ervaring.

Tot einde 2022 was de praktijk van Laser4You gevestigd in Hasselt, nu kan je Kirsten en haar prachtige en ruime praktijk terugvinden in het altijd zonnige Zonhoven😀

De ambitie van Kirsten is om haar te onderscheiden en steeds dé beste kwaliteit te bieden met L4Y, daarom haar keuze om te werken met de Lightsheer Desire diodelaser van Lumenis.  Niet de goedkoopste maar wel een toestel dat zijn effectiviteit na meer dan 25 jaar bewezen heeft.  Gerenommeerde artsen en prestigieuze universiteiten staan mee aan de basis en ontwikkeling van de Lightsheer diodelaser welke dit toestel tot het meest veilige, betrouwbare (FDA approved) én de absolute NR 1 maken.

Ook buiten Zonhoven kan je LASER4YOU terugvinden.  Je kan terecht bij één van onze L4Y partner instituten in andere gemeenten en provincies.  Kirsten en Bibi staan daar iedere 6 weken één dag paraat om jou te behandelen en te verlossen van vervelende haargroei of voor een vrijblijvende info/test sessie.