info
15262
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15262,bridge-core-2.5.9,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-24.4,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.2,vc_responsive
 

Permanente laserontharing

Permanente ontharing wint meer en meer populariteit daar traditionele ontharingsmethoden slechts een tijdelijk effect hebben
en de behandelingen doorgaans vrij pijnlijk zijn en veel tijd vergen.

Founder Laser 4 You

Hallo, ik ben Kirsten, uw L4Y consulente,
Reeds meer dan 20 jaar werk ik actief op het gebied van esthetiek en permanente ontharing. Ik vind het erg belangrijk dat mijn klanten steeds met de beste service en kwaliteit behandeld worden, daarom heb ik gekozen om te werken met de laatste nieuwe LightSheer Desire diode laser van Lumenis. Dit laser toestel wordt wereldwijd door medische professionals beschouwd als zijnde de beste en veiligste manier van permanent ontharen. Laserontharing met de LightSheer Desire is snel en comfortabel zowel bij mannen als vrouwen.

HOE WERKT LASERONTHARING?

Het gekozen handstuk wordt op de behandelzone geplaatst. De energie die vrijkomt uit de diodelaser wordt door het pigment van het haar geabsorbeerd. Bij iedere laserpuls komt de exacte energie vrij om de haren veilig en efficiënt te kunnen vernietigen. De vernietigde haren zullen tussen de eerste- en de derde week vanzelf uitvallen. Vanaf de éérste behandeling mag u reeds een duidelijk zichtbaar resultaat verwachten!

IS PERMANENTE ONTHARING VEILIG?

De LightSheer diode laser van Lumenis mag enkel bediend worden door daarvoor opgeleide professionals zoals dermatologen en schoonheidsspecialisten en voldoen aan de allerhoogste eisen betreffende patiëntveiligheid.

HOE VERLOOPT EEN BEHANDELING?

Allereerst wordt er een intake gedaan. Hierbij wordt de volledige werking van permanente ontharing grondig uitgelegd, we checken of zowel uw haartype als huidtype geschikt zijn voor permanente ontharing en er wordt een kleine test gedaan op de door u gekozen behandelzone, dit om te bepalen hoe u op de behandeling reageert.
Vooraleer we de behandeling starten, wordt de behandelzone nauwkeurig afgetekend en, indien nodig, geschoren. Nadien wordt er al dan niet een behandelgel aangebracht, afhankelijk van het te behandelen gebied en het daarvoor te gebruiken handstuk. Vervolgens krijgt u nog een specifieke laserbril om de ogen te beschermen tegen het intense laserlicht en tenslotte kan de laserbehandeling van start gaan. Afhankelijk van de zone, zal een volledige behandeling 10 minuten tot een uurtje in beslag nemen.

IS LASERONTHARING PIJNLIJK?

De LightSheer Desire diode laser beschikt over 2 unieke technologieën:

  • De 4°C Chill Tip
  • De vacuüm-geassisteerde technologie

Deze hoogtechnologische en gepatenteerde technologieën in het handstuk maken de behandeling uiterst comfortabel zodat u (haast) geen pijn meer voelt.

Lightsheer permanente laserontharing

Pijnloos

Alle huidtypen

100% Veilig

Resultaatgarantie